Rüyada birine ceket giydirmek

Rüyada birine ceket giydirmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, iftiraya maruz kalınacağına işaret eder.

Rüyada birine ceket giydirmek gördüyseniz:

  • Yeniden plan yapılması gerekebilir.

Rüyada ceketi ters giymek parasız kalacağına, ondan kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ceket giydiğini görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, tatsızlıkların aşılacağına delalettir.

Rüyada ters ceket giymek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kareli ceket giymek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bir ceket giymek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada ölünün ceketini giymek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ceket giydiğini görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birine ceket giydirmek allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments