Rüyada birine boncuk vermek

Rüyada birine boncuk vermek şifa bulacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işarettir.

Rüyada birine boncuk vermek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almanız için gerekli herşeye sahipsiniz.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu taç görmek bir süre belini doğrultamayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna mavi boncuk takmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada boncuk topladığını görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu bluz görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments