Rüyada birinden takı almak

Rüyada birinden takı almak kişinin daha çok kazanacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, elinin sıkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden takı almak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada şişe takılmış et görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın takılı gelin görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mor takı görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet eder.

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek büyük hatalar yapacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada serum takılması görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlenip takı takıldığını görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yarar sağlamayacağına inanılır.

Rüyada yüzük takıp çıkardığını görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalettir.

Rüyada inci takı görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, evini ve ailesini unutacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments