Rüyada birileriyle vedalaşmak

Rüyada birileriyle vedalaşmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada birileriyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Rüyada birileriyle vedalaşmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiklerinle vedalaşmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye veda etmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada sarılıp vedalaşmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada aileden vedalasmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada birinin veda ettiğini görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle vedalaşmak maddi anlamda zayıflayacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada eşle vedalaşmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments