Rüyada akrabanın çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada akrabanın çocuğunun olduğunu görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çok kötü hissedileceğine, iyiliğe kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabanın çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar oluşabilir.

Rüyada akrabanın çocuğunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, nasibin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanın erkek çocuğunun olduğunu görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada akraba çocuğunu görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına inanılır.

Rüyada akrabanın çocuğunun olduğunu görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, ondan faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akraba çocuğunu emzirmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına inanılır.

Rüyada akrabanın çocuğu olduğunu görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada akrabanın erkek çocuğunu görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yakın akraba görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Songül Ayaş

Eşimin teyzesinin kızı 15 yıılık evli ve çocuğu olmuyo rüyamda çocuğunun olduğunu ve en son ben öğreniyorum bebeği 6 aylık olmuş ve benden sakladıkları için çok üzülmüştüm bu ne anlama gelir