Rüyada akrabalarla yemek yediğini görmek

Rüyada akrabalarla yemek yediğini görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada akrabalarla yemek yediğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda acil kararlar almanız veya ani tepkiler vermeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada akrabalarla yemek yediğini görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına alamet eder.

Rüyada akrabaya yemek yedirmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada akrabanın evinde yemek yemek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada akrabalarla yemek yemek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabayla yemek yemek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrabalara yemek vermek moralinin düzeleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada akrabaya yemek vermek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş akrabayla yemek yemek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serpil.

Rüyamda abma. ve yegenlerimle masadayiz yemek yiycez masada oturarak servis yapiyorum tencerede etli yemek var etlerinden koymaya calisiyom tabaklara .. Not.şu an ablam ve yeğenlerimle kirginlik var görüşmüyoruz

Mehmet

Ruyada akrabalarımda oturup yemek kırıntılarını yiyordum ve birdenbire karımı beyaz bir arabada beyaz elbiseyle gördüm süslenmişti ama pek mutlu gözükmüyordu açıkçası, üzerinde de kırmızı duvak vardi