Rüyada bir sürü kedi görmek

Rüyada bir sürü kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, ticaret ehli kimse olacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada bir sürü kedi gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada bir sürü yavru kedi görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işarettir.

Rüyada sürü halinde kedi görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde bir sürü kedi görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü kedi görmek doyasıya sefasını süreceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü sokak kedisi görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet eder.

Rüyada sürüyle kedi görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü kedi yavrusu görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü ölü kedi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments