Rüyada bir şeyi ters giymek

Rüyada bir şeyi ters giymek kolay kolay pes etmeyeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyi ters giymek gördüyseniz:

  • Sizi istemediğiniz bir yönde ilerlemeye zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada bir şeyi ters giymek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına inanılır.

Rüyada her şeyin tersini görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına yorulur.

Rüyada her şeyi ters görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalettir.

Rüyada her şeyin ters gittiğini görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceketi ters giymek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömleği ters giymek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ters ceket giymek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek ters giymek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments