Rüyada bir sepet incir görmek

Rüyada bir sepet incir görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir sepet incir gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Rüyada bir sepet incir görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada sepette incir görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Rüyada pazar sepeti görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sepet dolusu balık görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye sepeti görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına rivayet eder.

Rüyada sepet dolusu yumurta görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada market sepeti görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sepette ceviz görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, önemli kişi haline geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments