Rüyada akrabaları öpmek

Rüyada akrabaları öpmek hasretin ve özlemin biteceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulur.

Rüyada akrabaları öpmek gördüyseniz:

  • Ufaklı büyüklü kazalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada ölü akrabanın elini öpmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabalarının elini öpmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada akrabalarını öpmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş akrabayı öpmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir akrabayı öpmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına yorulur.

Rüyada akraba eli öpmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada akrabaların elini öpmek malının üstüne mal ekleyeceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş akrabanın elini öpmek kişinin afiyette kalacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments