Rüyada bir ölüden çiçek almak

Rüyada bir ölüden çiçek almak maddi sıkıntıların biteceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölüden çiçek almak gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Rüyada bir ölüden çiçek almak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ölüden çiçek almak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye çiçek vermek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden çiçek almak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hayırlı bir eşe işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinde çiçek görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına rivayet eder.

Rüyada çiçekli dal görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çiçekli göl görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek büyütmek ferahlığa çıkılacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments