Rüyada bir kimseyi öldürmek

Rüyada bir kimseyi öldürmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, neşesini kaçıracağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına inanılır.

Rüyada bir kimseyi öldürmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada bir kimsenin öldürüldüğünü görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi öldürdüğünü görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kimsenin tekrar öldüğünü görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bir kimsenin öldüğünü duymak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi öldürmek güzel günlerin kapıda olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına yorulur.

Rüyada bir kimsenin öldüğünü görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kimse için ağlamak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet eder.

Rüyada ölü bir kimseyle konuşmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments