Rüyada akıntı görmek

Rüyada akıntı görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akıntı gördüyseniz:

  • Ufak seyahatler eleştirilerden ya da işinize karışan kişilerden uzaklaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada sarı akıntı görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz akıntı görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Rüyada su akıntısı görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada akıntılı denizde yüzmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede akıntıya kapılmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akıntın olduğunu görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde akıntı görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments