Rüyada bir erkek tarafından okşanmak

Rüyada bir erkek tarafından okşanmak kazancında da artış meydana geleceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, iyi habere, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına yorulur.

Rüyada bir erkek tarafından okşanmak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Rüyada bir erkek tarafından okşandığını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalettir.

Rüyada erkek tarafından okşanmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından okşanmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada biri tarafından okunmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada hoca tarafından okunduğunu görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoca tarafından okunmak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek oğlu olduğunu görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments