Rüyada bir erkeği üzgün görmek

Rüyada bir erkeği üzgün görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, verdiği sözleri tutacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği üzgün gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinmeye açıksınız.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeği üzgün görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşini üzgün görmek malının da hiç olacağına, kederleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını üzgün görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, malvarlığının artacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi üzgün görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, farklı kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzgün durmak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, iftiraya maruz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada üzgün arkadaş görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını üzgün görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments