Rüyada bir erkeğe su içmek

Rüyada bir erkeğe su içmek manevi olarak çok yıpranılacağına, ağız tadının da kaçacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğe su içmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Rüyada erkek bebeğe su içmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada erkek elinden su içmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğe su içmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin elinden su içmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğuna su içmek yarasını saracağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına alamet eder.

Rüyada yoğurt suyu içmek bol muhabbette olacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada karışık meyve suyu içmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments