Rüyada akar su içmek

Rüyada akar su içmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine inanılır.

Rüyada akar su içmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim planlarına yer açmalısınız.

Rüyada akar su içmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Rüyada suyu akarken görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz akar su görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada akar temiz su görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada su akarken görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akar suya girdiğini görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına tabir olunur.

Rüyada akar suya düştüğünü görmek ününün çoğalacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments