Rüyada bir bayan tarafından öpülmek

Rüyada bir bayan tarafından öpülmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada bir bayan tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Rüyada bayan tarafından öpülmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir bayan tarafından öpülmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan bayana yatmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bayanın ağladığını görmek değer göreceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bir bayanı görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına alamet eder.

Rüyada bayan ayağı öpmek insanlarla uyumunun artacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulur.

Rüyada bayan organını görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına inanılır.

Rüyada bir bayanın öldüğünü görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments