Rüyada bir başkasını doğum yaparken görmek

Rüyada bir başkasını doğum yaparken görmek içinin ferahlayacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, yeni bir semte taşınılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasını doğum yaparken gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Rüyada annemi doğum yaparken görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada doğum doktorunu görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğum yapan güvercin görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının doğum yaptığını görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette doğum yapmak rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, gözyaşı döküleceğine işarettir.

Rüyada başkasını doğum yaptığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada tay doğumu görmek verimliliğinin artacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını doğum yapmış görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments