Rüyada bir avuç para almak

Rüyada bir avuç para almak sıkıntının günden güne artacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalettir.

Rüyada bir avuç para almak gördüyseniz:

  • Asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Rüyada bir avuç demir para görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına tabir olunur.

Rüyada avucunda para görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada avuçla para görmek çok büyük hayır duaları alacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada avuçla bozuk para görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç para görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir avuç para almak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, sayılacağına ve sevileceğine rivayet eder.

Rüyada avucunda bozuk para görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada bir avuç bozuk para görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments