Rüyada bina yangını görmek

Rüyada bina yangını görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, köşeye sıkıştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bina yangını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Rüyada binada yangın görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalet eder.

Rüyada bina yangını görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde yangın görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin yangın görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına inanılır.

Rüyada yangında yanmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir yangın görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada yangın görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, yapılan planların alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada otomobil yangını görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments