Rüyada bilmediğin bir şehirde olmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, umduğunu bulamayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada suyun altında şehir görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.
Rüyada şehir ismi duymak psikolojik olarak toparlanacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işaret eder.
Rüyada güzel şehir görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret etmektedir.
Rüyada başka şehirde ev görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalettir.
Rüyada yeni bir şehire gitmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulmaktadır.
Rüyada başka şehir görmek şansının kendisinden yana gideceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına işaret etmektedir.
Rüyada başka bir şehire girmek umutlanacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işarettir.
Rüyada şehir ismi söylemek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
rüyamda bilmediğim bir şehirdeydim arabayla gidiyorduk yanımdakı kişiyi tanımıyordum etrafta kimse yoktu büyük ve güzel evler vardı ama çok katlı binalar yok tu bir eve girdik yanımdaki iki kişiyi tanımıyordum pencereden dışarı baktığımda neredeyse 10 askerin dışarı çıktığını gördüm