Rüyada ailesini kaybetmek

Rüyada ailesini kaybetmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, kısmetinin de açılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada ailesini kaybetmek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleri hatırlamanız mevcut sorunların çözümünde size yardımcı olabilir.

Rüyada ailesini kaybetmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada aileni kaybetmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalettir.

Rüyada depremde ailesini kaybetmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada aileden birini kaybetmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına rivayet eder.

Rüyada ailesiyle yolculuğa çıkmak yanlış anlaşılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine tabir olunur.

Rüyada ailece ölmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine tabir olunur.

Rüyada mutlu aile görmek hem de sevdiklerinin olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına alamet eder.

Rüyada dayının ailesini görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
DENIZ.KEYIK

Yolculuk yapıyoruz annem karım oğlum dar yoldan gidiyoruz arkamdanda birkaç araba geliyor önümebir araba çıkıyor kırmızı renkte içinden 2 kişi indi sağ tarafta agacvardi agaci çıkıp 2 tane kilo çeken cengelli birşey indirdi ve geriye gitti bende araban indim bataniyeye sarılarak yürüdüm sonra geri dondum araba yok ailemde yok ama çok ağladım sonunda bir evin içinde çok insan vardı odalarına ve burda kalcaz dediler ben olmaz dedim ve biraz uzandık ve ciktik