Rüyada beyaz yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada beyaz yılan öldürdüğünü görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisine gelemeyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, yeni mallara kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yılan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada siyah beyaz yılan öldürmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yılan öldürdüğünü görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yılanı öldürmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet eder.

Rüyada sokan yılanı öldürmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada yılanı suda öldürmek kem gözlere geleceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı öldürmeye çalışmak mesleğine dört elle sarılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada yılan öldürüp kanını görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sokakta yılan öldürmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments