Rüyada beyaz ve siyah üzüm görmek

Rüyada beyaz ve siyah üzüm görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, gelir kaybedeceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, bazı sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz üzüm görmek işinin de hep yürüyeceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada siyah ve beyaz üzüm yemek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz üzüm görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm yemek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz siyah üzüm görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada siyah yaş üzüm görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru siyah üzüm yemek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments