Rüyada beyaz tebeşir görmek

Rüyada beyaz tebeşir görmek ruhlarına mevlit okutacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kazancını çoğaltacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tebeşir gördüyseniz:

  • Yeni her şeyi merak ediyorsunuz.

Rüyada beyaz tebeşir görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tebeşirle yazı yazmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada renkli tebeşir görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tebeşir tozu görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalet eder.

Rüyada tebeşirli tahta görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, zengin bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada tebeşir görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada tebeşirle yazı yazdığını görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tebeşir tahta görmek kendi işine sahip olacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments