Rüyada abla görmek

Rüyada abla görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada abla gördüyseniz:

  • Haklarınızı savunmanız gereken durumlar oluşabilir.

Rüyada ablasının öldüğünü görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada abla düğünü görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada abla enişte görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, maddi imkânlarının artacağına delalet eder.

Rüyada abla ve yenge görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ablasını nişanlı görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ablasının doğum yaptığını görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada ablasının evini görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli ablasını evlenirken görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments