Rüyada yırtık beyaz atlet görmek

Rüyada yırtık beyaz atlet görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada yırtık beyaz atlet gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Rüyada yırtık beyaz atlet görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına işaret eder.

Rüyada yırtık atlet görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atlet yıkamak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına alamet eder.

Rüyada beyaz atlet giymek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz atlet katlamak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada beyaz erkek atleti görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, anne duasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz atlet vermek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zelis

Rüyamda eski eşyalarımı satiyodum bir çok müşterim vardi bir kadın atlet varmı diye sordu bende yok diyorum annem bana benim atletlerimden getir diyo bende getiriyorum iki atlet biri küflenmiş biride yırtık anne kadın bunu almaz diyorum küflenmiş atleti atıyorum yırtık olan annemde kaliyodu

Kamile

Ruyamda beyaz yipranmis atlet giyinmisimm