Rüyada beyaz at koşturmak

Rüyada beyaz at koşturmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kırılan kalbin onarılacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz at koşturmak gördüyseniz:

  • Konuklarınızı evinizde ağırlamanız maddi açıdan dışarıda ağırlamanızdan daha ekonomik olabilir.

Rüyada beyaz at kovalamak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulur.

Rüyada bir sürü beyaz at görmek dertlerinden kurtulacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dişi at görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz attan korkmak eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz at sahibi olmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş beyaz at görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük at görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments