Rüyada berrak denize atlamak

Rüyada berrak denize atlamak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işarettir.

Rüyada berrak denize atlamak gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek meslektaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla bağlantı içindeyken, evinizle ilgili sorumluluklarınızın sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada berrak denize atlamak büyük başarıya ulaşılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak suya atlamak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak bir denizde yüzmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Rüyada berrak deniz ve balık görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada berrak dalgalı deniz görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada berrak bir denize girmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işarettir.

Rüyada berrak temiz deniz görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments