Rüyada ahır görmek

Rüyada ahır görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalettir.

Rüyada ahır gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Rüyada inek ahırı görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Rüyada boş ahır görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahıra taşınmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına delalet eder.

Rüyada ahırda öküz görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahır yapmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahırda keçi görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine yorulur.

Rüyada domuz ahırı görmek allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına yorulur.

Rüyada ahırı süpürmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments