Rüyada bekar kıza kına yakmak

Rüyada bekar kıza kına yakmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kıza kına yakmak gördüyseniz:

  • Acil tepkiler vermeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada bekar kıza kına yakmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının saçına kına yakmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızına kına yakmak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Rüyada kızının eline kına yakmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine işarettir.

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızı gebe görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına alamet eder.

Rüyada bekar bir kızın doğum yaptığını görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalettir.

Rüyada bekar kızın hamile olmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments