Rüyada bebek altını değiştirmek

Rüyada bebek altını değiştirmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, kasasının daha çok para dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek altını değiştirmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda yenilenen alanlar bir takım ev veya aileyle ilgili sıkıntıları da sonlandırabilir.

Rüyada erkek bebek altını değiştirmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bebeğinin altını değiştirmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı inanılır.

Rüyada bebeğin altını değiştirdiğini görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek altını değiştirmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bebeğin altını değiştirmek makamının tehlikeye gireceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin altını değiştirmek söz sahibi olacağına, verilen  sözlerin tutulacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun altını değiştirmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments