Rüyada bebeğin özürlü olduğunu görmek

Rüyada bebeğin özürlü olduğunu görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, bunun için allah’a şükredeceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, tövbe etmeye, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin özürlü olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar durumunuzla uyum sağlamayabilir.

Rüyada özürlü bebek görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Rüyada özürlü bebek doğurduğunu görmek rahatlayacağına, aşının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin özürlü olduğunu görmek allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yarınlarına inanacağına rivayet eder.

Rüyada özürlü erkek bebek görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada özürlü bebek doğurmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada özürlü bebeğinin olduğunu görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada özürlü bebek sevmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada özürlü bebek emzirmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments