Rüyada özürlü bebek doğurmak

Rüyada özürlü bebek doğurmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada özürlü bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Rüyada özürlü bebek doğurduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada özürlü erkek bebek doğurmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada özürlü bebek doğurmak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet eder.

Rüyada özürlü doğurmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, geleceğinin parlak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada özürlü erkek çocuğu doğurmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, geleceğin güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada özürlü erkek bebek görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğinin özürlü olduğunu görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada özürlü bebeğinin olduğunu görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşenur

Ben gerçek haytta 29 haftalık gebe birisiyim rüyamda bebeğim 30 haftalık doğuyor ama doğum yapmadan birden doktorun elinde oluyordu bebek ve doğan çocuk erkek kolundan rahatsız ben bebeğimi öyle görünce şok oldum uzaklasiyordum elinde bıçak ile bana geliyordu ben ondan kactikca elindeki bıçağı elinden alıyordum ama bir bakiyordum yine elinde bıçak peşimde