Rüyada bayan yüzüğü görmek

Rüyada bayan yüzüğü görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada bayan yüzüğü gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri bir adım ileri götürmeniz ekstra kazançlar getirebilir.

Rüyada bir bayandan yüzük almak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada bayan yüzüğü görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine tabir olunur.

Rüyada camide bayanlar namaz kılmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

Rüyada bayan çanta görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına tabir olunur.

Rüyada bayan avret yeri görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, nasiplerini alacağına işaret eder.

Rüyada bir bayan tarafından öpülmek artık daha dikkatli davranacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada ölü bayan görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan bakan görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments