Rüyada ağzında ekmek görmek

Rüyada ağzında ekmek görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında ekmek gördüyseniz:

  • Anlaşılmanız zor olabilir.

Rüyada ağzında ekmek görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet eder.

Rüyada ağzında ekmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından ekmek çıkarmak şansın ve kısmetin açık olacağına, tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin ağzında ekmek görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak evlendiğini görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ağzından öpmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan başka birini görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada bebeğin ağlamasını görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments