Rüyada batan araba görmek

Rüyada batan araba görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, kazancının günden güne azalacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret eder.

Rüyada batan araba gördüyseniz:

  • Belli durum veya koşullara yavaş tepki göstermek bazı konuların devamlılığını etkileyebilir.

Rüyada denizde batan araba görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, borçların gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada çamura batmış araba görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamura batan araba görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya batmış araba görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada batan araba görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline iğne batması görmek kazancın katbekat arttırılacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına işarettir.

Rüyada çamura batmadan yürümek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işarettir.

Rüyada bir geminin battığını görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments