Rüyada başkasının yumurta pişirdiğini görmek

Rüyada başkasının yumurta pişirdiğini görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, iyi konumlara geleceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yumurta pişirdiğini gördüyseniz:

  • Size haksızlık yapıldığı konusunda haklı olabilirsiniz.

Rüyada birine yumurta pişirmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada tavada yumurta pişirmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine inanılır.

Rüyada yağda pişirilmiş yumurta görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta pişirip yediğini görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta sarısı pişirmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sucuklu yumurta pişirmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendini bunu başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta pişirmeye çalışmak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, herkesin önünde olacağına delalettir.

Rüyada başkasının yumurta pişirdiğini görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments