Rüyada başkasının saçlarını kestiğini görmek

Rüyada başkasının saçlarını kestiğini görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, ticarette zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, nasibin bollaşacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının saçlarını kestiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada birini saçını kestirmiş olarak görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada saç kestirip boyatmak ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saçını kısa kestiğini görmek huzur ve kazanç getireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin saçını kestirmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç kısa kestirmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada saçını kahkül kestirmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirmemek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments