Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, çok kolay bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını gördüyseniz:

  • Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzuları duyamanız olağandır.

Rüyada mide bulandığını görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada midenin bulandığını görmek allah katında güzel mükafatlar almasına, beğenilen işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemekten midesi bulanmak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, vefalı bir insan olacağına yorulur.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada midesi bulandığını görmek sosyal konumunun değişeceğine, rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirece bulanmak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bala bulanmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments