Rüyada ağlayarak vedalaşmak

Rüyada ağlayarak vedalaşmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, başarılarının artacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Rüyada ağlayarak vedalaşmak gördüyseniz:

  • Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada ağlayarak vedalaşmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada anne babayla vedalaşmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşle vedalaşmak ortak işlere gireceğine, layık olduklarına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlamak vedalaşmak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarına veda etmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle vedalaşmak direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle vedalaşmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Rüyada askerle vedalaşmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments