Rüyada başkasının evinde karınca görmek

Rüyada başkasının evinde karınca görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, elinin de bolluk göreceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Rüyada başkasının evinde karınca gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Rüyada evin içinde karınca görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evini karınca basmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde çok karınca görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde karınca görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına rivayet eder.

Rüyada evin önünde karınca görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde karınca görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarında karınca görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde karınca yuvası görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments