Rüyada başkasının elinde kağıt görmek

Rüyada başkasının elinde kağıt görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kağıt gördüyseniz:

  • Gerçek başlangıç için biraz daha beklemeniz daha iyi olabilir.

Rüyada başkasının elinde beyaz kağıt görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para eline almak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde beyaz kağıt görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde yazılı kağıt görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada elinde kağıt para görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin elinde beyaz kağıt görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin elinde kağıt para görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının elinde kağıt para görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments