Rüyada başkasının ekmek yediğini görmek

Rüyada başkasının ekmek yediğini görmek kar elde edileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, tabiatı kötü olan kişiye alamet eder.

Rüyada başkasının ekmek yediğini gördüyseniz:

  • Sağa sola direktifler veriyor imajı çizmemeye gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada küflenmiş ekmek yediğini görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada peynir ekmek yediğini görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada birisine ekmek yedirmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Rüyada ekmek yediğini görmek eskisinden de iyi olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada ekmek yedirmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada katıklı ekmek yediğini görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kuru ekmek yediğini görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayallerde değişiklikler olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments