Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek

Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kötü sözler duyacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada yağlı ekmek yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine yorulur.

Rüyada yağ yediğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına tabir olunur.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına yorulur.

Rüyada yağlı ekmek yapmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada ekmeği yağa banmak yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yağlı yufka ekmek görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına inanılır.

Rüyada ekmek yağlayıp yemek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, doyasıya hasret gidereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments