Rüyada başkasının dua ettiğini görmek

Rüyada başkasının dua ettiğini görmek makamını kaybedeceğine, destek göreceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının dua ettiğini gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Rüyada camide dua ettiğini görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın dua ettiğini görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işarettir.

Rüyada annesinin dua ettiğini görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kendine dua edildiğini görmek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, mallarının artacağına işarettir.

Rüyada kilisede dua ettiğini görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin dua ettiğini görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine inanılır.

Rüyada dua etmesi gerektiğini görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada dua edilmek çok rahat edeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hasan Kopan

Rüyamda Düşmanımı bir mühlet sonra öldürceğime soylerken o ellerini açıp duva etmeye başladı