Rüyada başkasının çocuğunu emzirmek

Rüyada başkasının çocuğunu emzirmek ticarete adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sıkıntı çekeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulur.

Rüyada başkasının çocuğunu emzirmek gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Rüyada büyük çocuğu emzirmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin çocuğunu emzirdiğini görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun başkasının emzirdiğini görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun olduğunu ve emzirdiğini görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen çocuğunu emzirmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun emzirmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş çocuğunu emzirmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments