Rüyada başkasını sıkıntıda görmek

Rüyada başkasını sıkıntıda görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, şansının da açık olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını sıkıntıda gördüyseniz:

  • Dikkatle değişiklikleri takip etmeniz, önünüzde sizin için tamamen farklı bir yol açılmasını sağlayabilir.

Rüyada ölmüş babayı sıkıntılı görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını sıkıntıda görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada babasının sıkıntılı olduğunu görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada sıkıntıdan kurtulduğunu görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sıkıntılı görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi sıkıntılı görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada sıkıntıdan kurtulmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, küs kimselerin barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınını sıkıntılı görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments