Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek

Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet eder.

Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek gördüyseniz:

  • Sakin kalmakta fayda var.

Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yabancı ülkeye yerleşmek borçların hafifleyeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada başka bir eve yerleşmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Rüyada başka bir şehre yerleşmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada başka eve yerleşmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada odaya yerleşmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evine yerleşmek yeni bir eve sahip olunacağına, ters giden durumların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada amerikauya yerleşmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments